top of page

EVENEMENTEN

Privacy-verklaring 

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door

Hazewinkel Windsurfing vzw, Stuyvenbergbaan 9 te 2830 Willebroek, info.hazewinkel@gmail.com, voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en voor direct marketing (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden. 

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op (info.hazewinkel@gmail.com). Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen.

Door op de knop lid worden te drukken verklaar je akkoord te zijn met de Privacy-verklaring en kennis genomen te hebben van het Huishoudelijk Reglement van Hazewinkel Windsurfing vzw en bevestigt hiermee dat de ingeschreven persoon(en) lichamelijk geschikt is (zijn) om de windsurf/sup sport te beoefenen.

E v e n e m e n t e n

 • SUP Adventures (10 - 15 jaar) 19-23 augustus 2024
  SUP Adventures (10 - 15 jaar) 19-23 augustus 2024
  ma 19 aug
  Hazewinkel Windsurfing vzw
  19 aug 2024 09:00 – 23 aug 2024 16:00
  Hazewinkel Windsurfing vzw, Stuyvenbergbaan 9, 2830 Willebroek, België
  Ben je klaar om te spetteren, sporten en lachen? Tijdens dit kamp krijgen de kids de mogelijkheid om naast de basisvaardigheden van SUP en SUP polo ook eens te proeven van windsurf.
  Delen
bottom of page