top of page

EVENEMENTEN

Privacy-verklaring 

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door

Hazewinkel Windsurfing vzw, Stuyvenbergbaan 9 te 2830 Willebroek, info.hazewinkel@gmail.com, voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en voor direct marketing (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden. 

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op (info.hazewinkel@gmail.com). Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen.

Door op de knop lid worden te drukken verklaar je akkoord te zijn met de Privacy-verklaring en kennis genomen te hebben van het Huishoudelijk Reglement van Hazewinkel Windsurfing vzw en bevestigt hiermee dat de ingeschreven persoon(en) lichamelijk geschikt is (zijn) om de windsurf/sup sport te beoefenen.

E v e n e m e n t e n

 • SUP POLO Try Out!
  18 jun. 13:00 – 17:00
  Hazewinkel Windsurfing vzw, Stuyvenbergbaan 9, 2830 Willebroek, België
  Ontdek de vernieuwende sport SUP POLO!
  Delen
 • SUP Avonturen kamp (9 - 14 jaar) 21-25 augustus 2023
  21 aug. 09:00 – 25 aug. 16:00
  Hazewinkel Windsurfing vzw, Stuyvenbergbaan 9, 2830 Willebroek, België
  Stand Up Paddle (SUP) is een veelzijdStand Up Paddle (SUP) is een veelzijdige watersport geschikt voor iedereen. Aan de hand van talloze spelletjes leren we ons evenwicht bewaren. Tijdens dit kamp krijgen de kids de mogelijkheid om naast de basisvaardigheden van SUP ook eens te proeven van windsurf.
  Delen
 • SUP POLO @ de Bocht 2023 obk
  26 aug. 10:00 – 18:00
  Willebroek, Stuyvenbergbaan 9, 2830 Willebroek, België
  SUP POLO @ Hazewinkel Windsurfing vzw te Willebroek. Heb jij zin in een dag SUPer water plezier samen met vrienden, collega's,...? Vorm een leuk team en schrijf jullie in voor ons SUP POLO tornooi vol plezier! Iedereen kan en mag meedoen. Just 4 fun!
  Delen
bottom of page