top of page
Vesisport.png

Wingfoil lessen

Leer de nieuwste watersport sensatie kennen met onze professionele wingfoil lessen. Onze ervaren instructrice/instructeur zal je de basisprincipes van deze opwindende sport bijbrengen en je begeleiden bij elke stap van het leerproces, zodat je snel vertrouwd raakt met deze opwindende watersport.

Onze wingfoillessen zijn ontworpen met de veiligheid van onze leerlingen in gedachten. We willen ervoor zorgen dat je niet alleen tijdens de les, maar ook daarna veilig op het water kunt zijn. Daarom beginnen we onze cursus op het land, waar we je leren hoe je de wing kunt opbouwen en veilig kunt gebruiken en besturen.

Zodra we er zeker van zijn dat je deze basisvaardigheden onder de knie hebt, gaan we het water op met een wingsurfboard. Om je veiligheid te waarborgen, beginnen we zonder de foil. Tijdens deze fase oefenen we het gebruik van de wing in combinatie met het board en het behouden van je balans.

Wanneer je je volledig comfortabel voelt op het board, is het tijd om de foil onder het board te plaatsen en verder te oefenen. Het leren van wingsurfen vereist vaak meerdere sessies, dus we raden aan om regelmatig lessen te volgen om je vaardigheden te verbeteren en vertrouwen op te bouwen.

Bij onze wingfoillessen staat veiligheid voorop, en we zorgen ervoor dat je alle nodige kennis en vaardigheden opdoet om veilig en zelfverzekerd te kunnen wingfoilen. Mis deze kans niet en schrijf je nu in voor onze lessen!

18261523714245573.jpg

Stap 1
INTRODUCTIE CURSUS in groep
ter land
€60,- p.p.

Leer de basis van het wingsurfen tijdens deze introductie.

Gedurende 2 uur

2 studenten per wing

 

Wat zul je leren:

 

Basistechnieken: Tijdens deze Wingsurf les ligt de focus op het aanleren van de basistechnieken die nodig zijn om te kunnen varen. Je leert hoe je je materiaal opzet, hoe je je materiaal veilig te water laat en hoe je ermee kunt varen.

 

Veiligheid: Veiligheid staat altijd voorop! Je zult leren hoe je de juiste veiligheidsmaatregelen neemt, zoals bijvoorbeeld het inschatten van de locatie en de weersomstandigheden, om zo steeds een veilige en plezierige ervaring te garanderen.

 

Control: Om succesvol te kunnen varen, is het belangrijk om volledige controle

over je materiaal te hebben. We zullen je helpen om je board en wing

beheersing te verbeteren, zodat je gemakkelijk kunt manoeuvreren en je evenwicht kunt bewaren terwijl je over het water glijdt.

 

Wind: De kracht van de wind is een onmisbare factor in het wingfoilen.

De basistermen in verband met wind kunnen dus zeker niet ontbreken.

EfoilTim.jpg

Efoil les
€150,- p.p.

Maak op een veilige manier kennis met de basis van het Efoilen. 

 

Gedurende 1,5 uur

1-op-1

WingfoilStartDuoRRD.jpg

Stap 2
VERVOLG CURSUS duo
ter water
€120,- p.p.

Tijdens deze vervolgcursus zul je samen met een medestudent in duo werken, elk op je eigen materiaal. Dit geeft je de mogelijkheid om individuele aandacht te krijgen en je te concentreren op je eigen leerproces.

 

Gedurende 2 uur

Beiden een eigen set

Stap 1 en Stap 2 kunnen eventueel samen geboekt worden op afspraak.

Het is belangrijk om te benadrukken dat Wingfoiling vaardigheid en

oefening vereist. Hoewel we je de basisprincipes zullen bijbrengen

tijdens onze lessen, is het pas wanneer je deze principes voldoende

hebt geoefend dat je comfortabel zult kunnen foilen.

We zullen je aanmoedigen om te blijven oefenen en je vaardigheden

te verbeteren, zodat je het meeste uit deze opwindende watersport

kunt halen.​

WingGroep.jpg

VERVOLG CURSUS in groep
ter water
zie evenementen
€90,- p.p.

Tijdens de groepsvolgcursus zul je deelnemen aan lessen en oefeningen samen met andere enthousiaste wingfoilers. Dit biedt een geweldige kans om te leren van elkaar, ervaringen uit te wisselen en elkaar te motiveren om nieuwe hoogten te bereiken.

Gedurende 2 uur

2 studenten per wing

In deze cursus zul je materiaal delen met andere deelnemers. Dit betekent dat je regelmatig zult wisselen.

Belangrijk: In deze cursus zullen we nog geen foil meenemen te water. We zullen ons richten op het verfijnen van je wingfoilskills zonder het gebruik van een foil. 

WingFoilStart.jpg

PRIVÉLES
€230,- p.p.

De perfecte kans om deze opwindende watersport te leren en je vaardigheden te verbeteren. 

Gedurende 3 uur

1-op-1

Onze ervaren instructrice/instructeur zal je begeleiden bij elke stap van het leerproces, zodat je snel vertrouwd raakt met deze opwindende watersport.

WingFoilCrash.jpg

PRIVÉLES KORT
€160,- p.p.

Ben je al wat op dreef dan kan je met 2 uur begeleiding al weer heel wat stappen bijzetten!

Gedurende 2 uur

1-op-1

bottom of page