top of page
Vesisport.png

Over ons

Bij VESIsport hebben we al jarenlang ervaring in het organiseren van SUP-activiteiten en evenementen.

Daarin is ons voornaamste doel om andere mensen enthousiast te maken voor watersport. 

We hebben talloze mensen geholpen om de schoonheid en opwinding van Stand-Up Paddleboarding te ervaren. En nu breiden we uit met de toevoeging van Wingfoiling aan ons aanbod!

 

Wingfoilen is een relatief nieuwe watersport die steeds populairder wordt. Als pioniers in de branche hebben we ons toegewijd om deze opwindende en adembenemende activiteit toegankelijk te maken voor iedereen. Onze instructeurs hebben uitgebreide ervaring en expertise in zowel SUP als Wingfoiling, waardoor ze de perfecte gidsen zijn om je te helpen deze nieuwe dimensie van watersport te ontdekken.

 

Onze cursussen zijn zorgvuldig samengesteld om je stap voor stap te begeleiden, of je nu een complete beginner bent of al ervaring hebt met watersporten. We zullen je de basisprincipes van Wingfoiling leren.

 

Bij VESIsport geloven we in het creëren van onvergetelijke ervaringen op het water. Met onze jarenlange ervaring en passie voor SUP en onze nieuwe focus op Wingfoiling, willen we jou de mogelijkheid bieden om de vrijheid, spanning en vreugde van deze geweldige watersporten te ervaren.

 

Dus waar wacht je nog op? Surf door onze website en ontdek de sensatie van Wingfoiling met VESIsport en wie weet surfen we binnenkort samen op het water! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze cursussen en om je plek te reserveren.

bottom of page